Bodrumspor’da ilk galibiyet sevinci

Bodrum FK, sahasında Konyaspor'u 3-1 mağlup etti. Bu sezon ilk defa Süper Lig'de mücadele eden Bodrum FK, ilk galibiyetini de alarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bodrumspor’da ilk galibiyet sevinci

Süper Lig'in 3.üncü haftasında Bodrum Futbol Kulübü evinde Konyaspor'u 3-1 mağlup ederken, maç sonu teknik adamlar değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'deki ilk galibiyetlerini aldıkları için çok mutlu olduklarını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Kulübümde 3 seneyi bitirdik, 4'üncü seneye girdik. Bu serüvene 2'nci Lig'de başladık. Süper Lig'de devam ediyoruz. Çok keyifli bir süreçteyiz ama bu süreçte çok büyük emek var. Şimdi daha büyük emek olacak. Gecikmeli galibiyet oldu bizim için. İlk haftada da kazanabilirdik. İlkler çok önemlidir benim için de ilk oldu" diye konuştu.

bodrumsporda-ilk-galibiyet-sevinci-002.jpg

TAŞDEMİR: İLKLERİ YAŞAMAK ÇOK GÜZEL OLDU

Çalışmalarını üzerine koyarak sürdüreceklerini belirten İsmet Taşdemir, "Burada kalmayacağız yolumuza devam edeceğiz. İlk 2 haftada da doğru oyun vardı ama kopmalar da vardı. Bu maçta kopmalar yaşamadık. Oyuncuların isteği ve arzusu galibiyeti getirdi. Oyun planlarımız var, oyuncularımız da planları gerçekleştirecek yetenekte ve kalitede. Konyaspor'un kadrosu kaliteli, iyi bir takım, iyi bir camia. Yıllardır Süper Lig'de mücadele ediyor. Bu takıma karşı galibiyet almak da önemliydi. Duran topa çare bulamadık. Bizim için başlangıç oldu. Galibiyetimizin sevincini yaşayacağız sonra çalışacağız. Puscas çok kısa sürede geldi, çok olumlu buldum. Puscas çok da hazır olmamasına rağmen onunla maça başlamayı uygun gördüm, iyi ki de öyle yapmışım. Oyuncumuz çok daha iyi olacak" yorumunu yaptı.

bodrumsporda-ilk-galibiyet-sevinci-003.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum