Konyaspor’dan transferde yeni hamle! Portekizli oyuncu şehre geldi

 Yazar / Muhabir
Konyaspor, kanat hattını güçlendirmek adına son olarak MLS ekiplerinden Real Salt Lake’te forma giyen Portekizli futbolcu Diogo Gonçalves ile anlaşma sağladı. 28 yaşındaki oyuncu, bugün sabah saatlerinde Konya’ya geldi.

Ara transfer döneminde kadro planlamasını sürdüren Konyaspor, hücum hattı için bir hamle daha yaptı. Yeşil-beyazlılar, Portekizli kanat oyuncusu Diogo Gonçalves’i Konya’ya getirdi. Deneyimli futbolcu, sabah saatlerinde kente ulaşarak görüşmeler için süreci başlattı.

Gonçalves ile yapılacak son görüşmenin gerçekleşmesi ve sözleşme şartlarının netlik kazanmasının ardından sağlık kontrolleri ile resmi işlemlere geçilmesi bekleniyor. Yönetimin, kanat rotasyonunu geniş tutmak adına transferi hızlı şekilde sonuçlandırmak istediği öğrenildi.

Benfica altyapısında yetişen Gonçalves, kariyerinde Avrupa’nın farklı liglerinde forma giydi. Tecrübeli futbolcu, Benfica, Kopenhag, Nottingham Forest ve Famalicão gibi kulüplerde oynarken, son olarak MLS ekiplerinden Real Salt Lake’te görev aldı. Sözleşmesini fesheden oyuncu, Konya’ya bonservisini elinde getiriyor.

Profesyonel kariyerinde 358 resmi maça çıkan Diogo Gonçalves, bu süreçte 67 gol ve 53 asistlik katkı sağladı. Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey organizasyonlarda edindiği tecrübenin, Konyaspor’a önemli katkı sunması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri