Konyaspor–Eskişehirspor hazırlık maçı iptal edildi

 Yazar / Muhabir
23 Ağustos’ta Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanması planlanan Konyaspor–Eskişehirspor hazırlık maçı, zemin çalışmaları nedeniyle iptal edildi.

Konyaspor’un kardeş kulübü Eskişehirspor ile yapmayı planladığı hazırlık maçı iptal edildi. Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Mert Albayrak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “23 Ağustos Cumartesi 19:00’da Konya Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanması planlanan dost Konyaspor ile yapacağımız hazırlık maçımız, stadyum zemininde yapılan milli maç hazırlıkları sebebiyle iptal edilmiştir. Dost Konyaspor ile planladığımız maçımız ilerleyen tarihlerde gerçekleşecektir.”

Konyaspor’un bu hafta Beşiktaş ile oynaması gereken lig karşılaşması da ertelenmişti. Hazırlık maçı planlarının iptal edilmesiyle birlikte yeşil-beyazlılar, bu haftayı boş geçmemek için kulüp araştırmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Üçüncü hafta boşluğunda Konyaspor dostluk maçına çıkıyor

Spor Haberleri