Konyaspor’un anlaştığı Deniz Türüç hakkında açıklama geldi

 Yazar / Muhabir
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Konyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Deniz Türüç hakkında, Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin’den açıklama geldi.

Ara transfer dönemi hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, tecrübeli bir isimle kadrosunu güçlendirmek için önemli bir adım attı. Yeşil-beyazlı ekip, son olarak RAMS Başakşehir forması giyen Deniz Türüç ile prensip anlaşmasına vardı.

32 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinin, 2 Ocak’ta başlayacak ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte resmiyete kavuşması bekleniyor.

NURİ ŞAHİN: YOLU AÇIK OLSUN

Deniz Türüç’ün geleceğiyle ilgili açıklama ise eski kulübünden geldi. Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında RAMS Başakşehir’in Gaziantep FK’yı 5-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, deneyimli futbolcu hakkında net ifadeler kullandı.

Nuri Şahin, Deniz Türüç ile ilgili kararın 4 hafta önce alındığını belirterek, “Deniz kıymetli bir oyuncu ama artık bizimle birlikte olmayacak. Yolu açık olsun. Bize çok yardımcı oldu. Benim aldığım ve kulübün onayladığı kararla Deniz bizimle olmayacak” ifadelerini kullandı.

226 MAÇA ÇIKTI

2 Temmuz 2021 tarihinde Başakşehir ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan Deniz Türüç 226 karşılaşmaya çıktı ve bu maçlarda 14 bin 912 dakika sahada kaldı. Deneyimli kanat oyuncusu, turuncu-lacivertli ekipteki kariyerinde 30 gol ve 34 asistlik katkı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor’da transfer mesaisi başladı! Gece uçağıyla geldi

Spor Haberleri