TÜMOSAN Konyaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray’da forma giyen genç orta saha oyuncusu Renato Nhaga için harekete geçti.
Konyaspor, Galatasaray ile 19 yaşındaki oyuncunun kiralanması konusunda görüşme gerçekleştirdi. Ancak sarı-kırmızılı kulüp, yeşil-beyazlıların bu teklifini kabul etmedi.
GEÇTİĞİMİZ SEZON GALATASARAY’A TRANSFER OLDU
Gineli orta saha Renato Nhaga, geçtiğimiz sezonun devre arasında Portekiz ekibi Casa Pia’dan Galatasaray’a transfer olmuştu.
19 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı takımda sezonun ikinci yarısında beklediği forma şansını bulamadı.
SADECE 5 MAÇTA OYNADI
Nhaga, Galatasaray formasıyla sezonun ikinci yarısında toplam 5 karşılaşmada görev yaptı. Genç oyuncu söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı.
Nhaga’nın daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralanması gündemdeyken, Konyaspor da oyuncu için girişimde bulundu. Ancak Galatasaray yönetimi, Konyaspor’un kiralama teklifine olumsuz yanıt verdi.