Konyaspor’un iç saha keyfi

Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe’yi 3-0 mağlup eden Konyaspor, iç sahadaki 5 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirdi. Evinde fırtına gibi esen yeşil-beyazlılar tek yenilgisini Sivasspor karşısında aldı.

Süper Ligde 58 puanla ikincilik koltuğunda oturan Konyaspor, ligin 20.haftasında 9 Ocak’da Sivasspor’a 1-0 kaybettiği maçtan itibaren sahasında çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Yeşil-beyazlılar, söz konusu karşılaşmanın ardından evinde çıktığı Adana Demirspor, Giresunspor, Galatasaray ve Göztepe maçlarını galibiyetle kapatırken Kasımpaşa maçını ise berabere tamamladı.

Konyaspor iç sahada sergilediği performansla göz doldururken, bu sezon çıktığı 16 karşılaşmada 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 kez yenilgi alırken, rakip filelere 28 gol atma başarısı gösterdi. Palut’un öğrencileri 11 gole engel olamazken, 58 puanın 34’ünü iç sahada topladı.

Yeşil-beyazlılar iç sahada en farklı galibiyetlerini 3-0 ve 3-1’lik skorlarla alırken, iki kez 2-0 ve iki kez de 2-1’lik skorlarla sahadan ayrıldı. Konyaspor 4 karşılaşmasını ise 1-0’lık skorlarla tamamlayarak 3 puanının sahibi oldu. Yeşil-beyazlılar en farklı beraberliğini ise Kasımpaşa karşısında aldı. 8 golün atıldığı zorlu karşılaşmayı Konyaspor 4-4  tamamlamıştı.

Yeşil-beyazlılar iç sahadaki başarılı performansını deplasman maçlarına da yansıtarak başarılı grafiğini sezon sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyor.

Konyaspor’un iç sahada aldığı sonuçlar ise şöyle:

Konyaspor-Göztepe: 3-0

Konyaspor-Galatasaray: 2-0

Konyaspor-Kasımpaşa: 4-4

Konyaspor-Giresunspor: 1-0

Konyaspor-Adana Demirs: 1-0

Konyaspor-Sivasspor: 0-1

Konyaspor-Beşiktaş: 1-0

Konyaspor-Antalyaspor: 1-0

Konyaspor- Yeni Malatyaspor: 0-0

Konyaspor-Çaykur Rizespor: 3-0

Konyaspor-Fenerbahçe :2-1

Konyaspor-Kayserispor: 2-0

Konyaspor-Alanyaspor: 1-1

Konyaspor-Trabzonspor: 2-2

Konyaspor-Altay: 3-1

Konyaspor-Başakşehir: 2-1

HABER DAİRESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri