Konyaspor’un iç saha keyfi

Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe’yi 3-0 mağlup eden Konyaspor, iç sahadaki 5 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirdi. Evinde fırtına gibi esen yeşil-beyazlılar tek yenilgisini Sivasspor karşısında aldı.

Konyaspor’un iç saha keyfi

Süper Ligde 58 puanla ikincilik koltuğunda oturan Konyaspor, ligin 20.haftasında 9 Ocak’da Sivasspor’a 1-0 kaybettiği maçtan itibaren sahasında çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Yeşil-beyazlılar, söz konusu karşılaşmanın ardından evinde çıktığı Adana Demirspor, Giresunspor, Galatasaray ve Göztepe maçlarını galibiyetle kapatırken Kasımpaşa maçını ise berabere tamamladı.

konyaspor-002.jpg

Konyaspor iç sahada sergilediği performansla göz doldururken, bu sezon çıktığı 16 karşılaşmada 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 kez yenilgi alırken, rakip filelere 28 gol atma başarısı gösterdi. Palut’un öğrencileri 11 gole engel olamazken, 58 puanın 34’ünü iç sahada topladı.

Yeşil-beyazlılar iç sahada en farklı galibiyetlerini 3-0 ve 3-1’lik skorlarla alırken, iki kez 2-0 ve iki kez de 2-1’lik skorlarla sahadan ayrıldı. Konyaspor 4 karşılaşmasını ise 1-0’lık skorlarla tamamlayarak 3 puanının sahibi oldu. Yeşil-beyazlılar en farklı beraberliğini ise Kasımpaşa karşısında aldı. 8 golün atıldığı zorlu karşılaşmayı Konyaspor 4-4  tamamlamıştı.

2-001.jpg

Yeşil-beyazlılar iç sahadaki başarılı performansını deplasman maçlarına da yansıtarak başarılı grafiğini sezon sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyor.

Konyaspor’un iç sahada aldığı sonuçlar ise şöyle:

Konyaspor-Göztepe: 3-0

Konyaspor-Galatasaray: 2-0

Konyaspor-Kasımpaşa: 4-4

Konyaspor-Giresunspor: 1-0

Konyaspor-Adana Demirs: 1-0

Konyaspor-Sivasspor: 0-1

Konyaspor-Beşiktaş: 1-0

Konyaspor-Antalyaspor: 1-0

Konyaspor- Yeni Malatyaspor: 0-0

Konyaspor-Çaykur Rizespor: 3-0

Konyaspor-Fenerbahçe :2-1

Konyaspor-Kayserispor: 2-0

Konyaspor-Alanyaspor: 1-1

Konyaspor-Trabzonspor: 2-2

Konyaspor-Altay: 3-1

Konyaspor-Başakşehir: 2-1

HABER DAİRESİ

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.