Konyaspor’un zirve hesabı!

Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor’un ardından puan cetvelinde 11 puanla 3.basamakta yer alan Konyaspor’da zirve hesapları başladı. Yeşil-Beyazlılar, Trabzonspor engelini kayıpsız geçmeyi planlarken, Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek.

Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor’un ardından 3.basamakta yer alan Konyaspor’da zirve hesapları başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Giresun deplasmanında 2 puan bırakan Konyaspor, Perşembe günü şampiyonluk hesapları yapan Trabzonspor’u puansız göndermeyi hedefliyor. 11 puanla puan cetvelinde 3.basamakta yer alan yeşil-beyazlılar bu maçı kazandığı takdirde zirveye bir adım daha yaklaşmış olacak. Beşiktaş’ın Adana Demirspor karşısında puan kaybetmesi halinde ise Konyaspor liderlik koltuğuna oturacak.

Bu sezon ilk 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan toplayan Konyaspor, ligde de namağlup unvanını sürdürüyor. Süper Lig’de son yenilgisini 28 Nisan 2021'de Galatasaray karşısında 1-0’lık sonuçla alan yeşil-beyazlılar, o tarihten bu yana kaybetmedi.

Ligde son 9 maçını kaybetmeyen Yeşil-Beyazlılar bu sezonun ilk 5 haftasında Sivasspor’u 1-0, Başakşehir’i 2-1, Altay’ı 3-1 mağlup ederken, Adana Demirspor 1-1 ve Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı. Konyaspor geçtiğimiz sezonun son 4 maçında ise Fatih Karagümrük’ü 5-1, Göztepe’yi 1-0 yenerken, Trabzonspor’la 1-1 ve Antalyaspor’la 0-0 berabere kalmıştı.

Haber Dairesi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri