Konyaspor’un zirve hesabı!

Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor’un ardından puan cetvelinde 11 puanla 3.basamakta yer alan Konyaspor’da zirve hesapları başladı. Yeşil-Beyazlılar, Trabzonspor engelini kayıpsız geçmeyi planlarken, Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek.

Konyaspor’un zirve hesabı!

Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor’un ardından 3.basamakta yer alan Konyaspor’da zirve hesapları başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Giresun deplasmanında 2 puan bırakan Konyaspor, Perşembe günü şampiyonluk hesapları yapan Trabzonspor’u puansız göndermeyi hedefliyor. 11 puanla puan cetvelinde 3.basamakta yer alan yeşil-beyazlılar bu maçı kazandığı takdirde zirveye bir adım daha yaklaşmış olacak. Beşiktaş’ın Adana Demirspor karşısında puan kaybetmesi halinde ise Konyaspor liderlik koltuğuna oturacak.

Bu sezon ilk 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan toplayan Konyaspor, ligde de namağlup unvanını sürdürüyor. Süper Lig’de son yenilgisini 28 Nisan 2021'de Galatasaray karşısında 1-0’lık sonuçla alan yeşil-beyazlılar, o tarihten bu yana kaybetmedi.

Ligde son 9 maçını kaybetmeyen Yeşil-Beyazlılar bu sezonun ilk 5 haftasında Sivasspor’u 1-0, Başakşehir’i 2-1, Altay’ı 3-1 mağlup ederken, Adana Demirspor 1-1 ve Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı. Konyaspor geçtiğimiz sezonun son 4 maçında ise Fatih Karagümrük’ü 5-1, Göztepe’yi 1-0 yenerken, Trabzonspor’la 1-1 ve Antalyaspor’la 0-0 berabere kalmıştı.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.