Spor camiası AK Parti Konya’nın iftar programında bir araya geldi

 Yazar / Muhabir
 Muhabir
AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında spor camiası bir araya geldi. Programda konuşan İl Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor’un Konya için önemli bir değer olduğunu vurgulayarak, “Konyaspor hiçbir zaman yalnız değildir” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı, Ramazan ayı kapsamında düzenlediği iftar programında Konya’nın spor camiasını ağırladı. İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programa çok sayıda davetli katıldı.

“İL BAŞKANLIĞI BİNASI MİLLETİN EVİ”

Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, “milletin evi” anlayışına değinerek, il başkanlığı binasını bu anlayışla vatandaşlara açtıklarını söyledi.

Ramazan boyunca farklı kesimlerden vatandaşları misafir ettiklerini ifade eden Özgökçen, siyasi görüş farkı gözetmeksizin tüm Konyalıları iftar sofralarında ağırlamaya gayret ettiklerini dile getirdi.

“KONYASPOR HİÇBİR ZAMAN YALNIZ DEĞİLDİR“

Özgökçen, basın mensuplarının Konyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmadaki hakem kararlarına ilişkin sorusunu da yanıtladı.

Futbolda hataların olabileceğini belirten Özgökçen, “Futbol sonuçta bir oyun. Oyunun kuralları bellidir. Bu kurallara göre oynamak zorundayız. Biz kendi başkanlık yaptığımız dönemde de hatırlayınız malum dönemlerde bazı olumsuz nahoş hadiselere sebebiyet verici olaylar oldu. Bu Kasımpaşa maçında da benim izlediğim kadarıyla ben stada maça gidemedim ama objektif olarak baktığımızda gerçek manada özellikle birkaç pozisyonda ciddi hakem hatalarının olduğunu gözlemledik. Sadece ben şunu söyleyeyim. Sonuçta ben şu anda Konyaspor Kulübü Başkanı değilim ama AK Parti İl Başkanı sıfatıyla şundan bir kere tüm hemşerilerimizin hiçbir şüphesi olmasın. Konya ile ilgili tüm sorunları Allah'ın izniyle çözme gayreti içerisindeyiz. Konyaspor'da Konya'mızın en önemli markası. Ona karşı olumsuz tavır ve davranışlar içerisine girildiği zamanda tüm her şeyimizle Konyaspor'umuzun arkasında dururuz. Sonuna kadar da savunuruz. Bu noktada Konyaspor hiçbir zaman yalnız değildir. Yapılacak her türlü eyleme karşıda gerekli cevabı biz veririz.”

SPOR CAMİASINDAN GENİŞ KATILIM

İftar programına AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen’in yanı sıra Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Atiker, Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, teknik heyet, futbolcular, amatör sporcular ve basın mensupları katıldı. Program, iftarın ardından yapılan sohbetlerle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri