Tüm şehir Konyaspor için kenetlendi, ilk adımı Meram Belediyesi attı

 Yazar / Muhabir
Ziraat Türkiye Kupası yarı finali öncesi Konya’da destek artıyor. Meram Belediyesi, hizmet binasına Konyaspor bayrağı asarak takıma moral verdi. Başkan Mustafa Kavuş’un çağrısı da dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak Konyaspor’a destek, Konya’nın dört bir yanından yükselmeye başladı. Bu kapsamda ilk dikkat çeken adım Meram Belediyesi’nden geldi.

MERAM BELEDİYESİ’NDEN BAYRAKLI DESTEK

Meram Belediyesi, Konyaspor’a destek vermek amacıyla hizmet binasına kulübün bayrağını astı. Şehrin simgelerinden biri haline gelen yeşil-beyazlı bayrak, kupa öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BAŞKAN KAVUŞ’TAN ÇAĞRI

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bayrak görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak Konyaspor’a olan inancını dile getirdi. Kavuş paylaşımında, “O kupa bu şehre gelsin çocuklar. Konyaspor’umuzun Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı öncesi şanlı bayrağımız belediye binamıza çok yakıştı. Kupayı yeniden şehrimize kazandıracaklarına sonuna kadar inanıyor, Konyaspor’umuza Salı akşamı oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

KONYA TEK YÜREK

Kupa öncesi şehirde oluşan bu atmosfer, Konyaspor’a olan inancı ve desteği bir kez daha gözler önüne serdi. Taraftarlar ve kurumlar, kritik mücadele öncesi takımlarının yanında olduklarını güçlü mesajlarla ortaya koyuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor final bileti için hazırlıklarını tamamladı! İstanbul yolculuğu başladı
Konyaspor ile Beşiktaş kupada 9. randevuda! Finale yükselen ekip belli olacak
Konyaspor’un kupadaki Beşiktaş maçını yönetecek hakem belli oldu

Spor Haberleri