Kafede doğum günü gecesi kabusa döndü, 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Bahçelievler’de bir kafede kıskançlık nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgada Türkmenistan uyruklu Dovletmammet Ashyrov hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Bahçelievler Şirinevler Mahallesi’nde yaşanan kavga, ölümle sonuçlandı. Kafede başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek sokağa taştı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, Türkmenistan uyruklu Dovletmammet Ashyrov, kız arkadaşının doğum günü için arkadaşlarıyla bir kafede buluştu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ashyrov ile kafede bulunan Alembeg M. ve arkadaşı Vefa arasında kıskançlık iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek dışarıya taşındı.

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ

Sokakta devam eden kavga sırasında taraflar birbirlerine bıçaklarla saldırdı. Çıkan arbede sonucunda 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Dovletmammet Ashyrov, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden taksiyle kaçan Alembeg M. ise Şirinevler Meydanı’nda polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

5 GÖZALTI, 2 TUTUKLAMA

Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında olaya karıştığı belirlenen 4 şüpheli daha gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri