AK Parti Konya, istifa sonrası boşalan Kulu teşkilatına yeni isim getirdi

AK Parti Kulu İlçe Başkanı İsa Ölçer, 2017 yılından bu yana yürüttüğü görevinden, geçtiğimiz hafta istifa etmişti. Konya İl Teşkilatı, Ölçer’in yerine yeni bir isim getirdi.

AK Parti Konya, istifa sonrası boşalan Kulu teşkilatına yeni isim getirdi

AK Parti Kulu İlçe Başkanı İsa Ölçer, cumartesi günü sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve 2017 yılından bu yana yürüttüğü görevinden istifa etmişti.

Ölçer, açıklamasında, "2017 yılından bu yana yürütmekte olduğum AK Parti Kulu İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız Genel Merkezimize, Konya İl Başkanlığımıza, birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik kollarımıza, encümen üyelerimize ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Hepsini Allah'a emanet ediyorum. Göreve yeni gelecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

36011.jpg

Ölçer’in istifası sonrasında da yönetim kurulu üyeleri, aynı şekilde sosyal medyadan istifa ettiklerini duyurmuştu.

YERİNE GETİRİLEN İSİM BELLİ OLDU

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, bugün Kulu’daydı. Kulu İlçe Teşkilatında, Bölge ve İlçe Koordinatörünün de bulunduğu toplantı sonrasında, istifa eden Ölçer’in yerine getirilecek isim belirlendi. O isim, daha önce ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Karaca oldu.

el-k1kfwmaeap-v.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.