AK Parti Konya Teşkilatında ilçe kongreleri tamamlandı

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda 7. Olağan Kongre süreci kapsamında ilçe kongreleri Derebucak ve Seydişehir kongreleriyle tamamlandı.

AK Parti Konya Teşkilatında ilçe kongreleri tamamlandı

Koronavirüs salgını nedeniyle sıkı tedbirlerin alındığı kongrelere AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, 22. 23. ve 24. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Başkan Yardımcıları, Derebucak ve Seydişehir belediye başkanları ile bölge ve ilçe koordinatörleri ve parti mensupları katıldı.

n1.jpg

Seydişehir ilçesi kongresi ile 31 ilçede kongreleri tamamladıklarının vurgusunu yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Azerbaycanlı kardeşlerimiz Dağlık Karabağ’da topraklarını kurtarmak için büyük bir mücadelede bulunuyorlar. Allah yardımcıları olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tek millet iki devletten oluşan yapımızda kardeşlerimizin her daim destekçisiyiz.” dedi.

n6.jpg

22. 23. ve 24. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ise “Pandemi nedeniyle uzun süredir bir araya gelemedik, o yüzden sizleri özlediğimi belirtmek istiyorum. Kurucu ilçe başkanı olarak 2002 yılından beri İl Başkanımız Hasan Angı ile birlikte bu mücadeleyi veriyoruz. Hamdolsun bugün yine buradayız. Elhamdülillah AK Parti ailesinin içindeyiz. Bazı duruşunu bozanlar olabilir bunlar doğanın kanununda var. Allah’ın izniyle bizler AK Parti’yi büyütmenin içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

n3.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de “Geçmişte bizler bu günleri hayal edemiyorduk ama bu günlerin hayali ile yaşıyorduk. Allah nasip etti Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti kuruldu. Geçmişte iktidara geleler o dönemlerin şartlarına göre ülkemiz için bir şeyler yaptılar. Ancak AK Parti’nin iktidar olması ile yapılan yatırımlar bu dönemden önceki yatırımların kat kat fazlasıdır. AK Parti iktidarı olarak yaptığımız bir yatırımın hemen ardından büyük yatırımı halkımızın kullanıma kazandırdığımız için yaptıklarımızı tanıtmaya fırsatımız olmuyor. Bu nedenle Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü var ‘Biz söz söz üstüne değil taş taş üstüne koyan bir iktidarız’, dolayısıyla yaptığımız hizmetleri anlatmaya tanıtmaya fırsatımız olmuyor” dedi.

“DÜNYA DA MAZLUMLARIN ELİNDEN TUTABİLMEK, ZALİMLERE DUR DİYEBİLMEK İÇİN ÜLKEMİZİN GÜÇLÜ OLMASI GEREKİYOR”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise konuşmasında şunları kaydetti:

“Bizler teşkilat kademeleri olarak bize düşen görev neyse hep birlikte o görev için mücadele ediyoruz. Bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla uyum içerisinde ilimize hizmet yolunda çabalıyoruz. Zor bir yoldayız ama iyi bir liderin ekibinde olmanın rahatlığıyla başımız dik alnımız açık olarak yolumuza devam ediyoruz. Cenabı Hak hizmetlerimizi arttırsın, bizleri mahcup etmesin bizleri muvaffakiyet etsin. Çünkü insanların bu çalışmalara ihtiyacı var, dünyaya baktığımız zaman herkes Türkiye’den büyük medet bekliyor. Nedeni ise dünyanın vicdanı ölmüş. Modern dünyanın gözü önünde gece uyurken 4 aylık bebekler Ermeni zulmü altında hayatlarını kaybediyor. Türkiye destek verdiği için Azerbaycan hamdolsun ilerlemeye devam ediyor. Dünya da mazlumların elinden tutabilmek, zalimlere dur diyebilmek için ülkemizin güçlü olması gerekiyor, bizler o yüzden görevdeyiz” ifadelerini kullandı.

n2.jpg

Protokol konuşmalarının ardından oy kullanımına geçildi. Derebucak’ta Adem Sütçü, Seydişehir’de Kemalettin Atalay güven tazeledi.

n4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.