AK Parti Konya'da 3 ilçenin daha kongresi yapıldı

AK Parti Konya İl Başkanlığı 7. Olağan Kongre süreci Ilgın, Kadınhanı ve Altınekin ilçe kongreleriyle devam etti.

AK Parti Konya'da 3 ilçenin daha kongresi yapıldı

AK Parti Konya'da ilçe kongreleri devam ediyor sosyal mesafe – maske - hijyen kurallarının en üst sevide olduğu ilçe kongrelerine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, İl Başkan Yardımcıları, ilçe belediye başkanları, bölge ve ilçe koordinatörleri ile parti mensupları katıldı.

20200919-2-44429488-58249116-web.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü hatırlatan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Erdoğan'ın selamını Konyalılara ilettiğini söyledi.

20200919-2-44429488-58249115-web.jpg

Büyükşehir Yasası'nın ardından ilçelerin standartlarının arttığına dikkati çeken Altay, şunları kaydetti:

“Bu yıl çocuklarımız farklı bir şeklide okula başladılar. Özellikle sekizinci ve on ikinci sınıfa giden öğrencilerimizin bir kısmının temel bir sorunu ortaya çıktı Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız toplantılarda Konya’da toplam 10 bin sekizinci ve on ikinci sınıf öğrencimizin ders sistemine tabletleri olmadıkları için giriş yapamadıkları tespit edildiği öğrendik. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak bu öğrencilerimizin eksikliklerini en kısa sürede gidererek sisteme giriş yapmalarını sağlayacağız. Böylelikle bu öğrencilerimizin eğitimden geri kalmalarını önlemiş olacağız” 

0108464646464604.jpg

Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve belediye başkanları da kongrede birer konuşma yaptı.

Protokol konuşmalarının ardından sosyal mesafe – maske - hijyen kurallarının en üst sevide olduğu kongrelerde Ilgın’da Ali Erten Ömer Apil, Altınekin’de ise Mustafa Hançerli görevi Mustafa Ersoy'a devrederken Kadınhanı’nda İrfan Karaca yeniden başkan seçildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.