AK Parti Konya’da büyümeye devam ediyor

AK Parti Konya İl Başkanlığı her geçen gün üye sayısını artırıyor. Son olarak Taşkent 75. İlçe Danışma Meclisi’nde partiye üye olanlara rozet takma töreni düzenlendi.

AK Parti Konya’da büyümeye devam ediyor

AK Parti Taşkent İlçe Başkanlığı’nın 75. İlçe Danışma Meclisi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Taşkent Belediye Düğün Salonu’nda yapılan ilçe danışma meclisine AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Ortagedik, Bölge Koordinatörü Ahmet Fidan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Rıfat Çenesiz, Murat Adabalı, AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Mehmet Demirgül, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ve teşkilat mensupları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda gerçekleştirilen protokol konuşmalarının ardından partiye yeni üye olanlar için rozet takma töreni düzenlendi.

BAŞKAN ANGI’DAN TEŞEKKÜR

Taşkent 75. İlçe Danışma Meclisi ve rozet takma törenini değerlendiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “İlçelerimizin 75. danışma meclislerini geçtiğimiz hafta birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık. 14 Ağustos 2001’de kurulan partimiz halkımızın teveccühü ile her geçen gün büyüyor. Bunun bir örneğini de Taşkent ilçe danışma meclisimizde yaşadık. Program sonunda partimize üye olan hemşehrilerimize rozetlerini taktık. 2023 seçimlerinde de Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oy desteğini vermeye hazırız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.