Binali Yıldırım Konya'da konuştu: "Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürmeyiz"

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın 7. Olağan Genel Kurulu'na katılan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım "Hala bu alçak bölücü örgüte destek veren, onların siyasi uzantılarının bu ülkede pervasızca hareket ediyor olması asla ve asla kabul edilemez" dedi.

Binali Yıldırım Konya'da konuştu: "Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürmeyiz"

Türkiye Cumhuriyeti'nin Son Başbakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Konya Teşkilatı'nın 7. Olağan Genel Kurulunda bir konuşma yaptı. 

20210215-2-46879331-62532691-web.jpg

- "Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürmeyiz"

Yıldırım dün masum, korumasız insanların, polis ve askerlerin bölücü terör örgütü PKK tarafından katledildiğini anımsatarak, "Hala bu alçak bölücü örgüte destek veren, onların siyasi uzantılarının bu ülkede pervasızca hareket ediyor olması asla ve asla kabul edilemez. Herkes tercihini yapmak zorunda. Ya devletimiz, milletimiz, bayrağımız, vatanımız diyeceğiz ya da bölücülere eleman vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı'nın önemi burada bir kez daha ortaya çıkmıştır." şeklinde konuştu. 

20210215-2-46883023-62539519-web.jpg

Yıldırım, "Ülkemiz, içeride ve dışarıda şer odaklarının, emperyalist güçlerin her daim hedefi olmuştur. Biz bu coğrafyadayız, elbette dostlarımızı arttıracağız, düşmanlarımızı azaltacağız, yan bakanların canına okuyacağız. Bunda kararlıyız, azimliyiz, 84 milyon vatan evladı hep bu duygular içindedir. Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım, Konya’ya yapılan yatırımlarla ilgili bilgi vererek, kentte 41 projenin tamamlandığını, 17 projenin devam ettiğini söyledi.

20210215-2-46883023-62539517-web.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ise Konya'nın büyük ve güçlü medeniyet davasına her zaman en büyük desteği verdiğini vurguladı.

AK Parti'nin dini ya da siyasi örnek şahsiyetlerin mayası ile dürüstlük, erdem ve samimiyetle millete hizmet yolunda, inançlı kadroların gayretiyle kurulduğunu söyleyen Usta, "14 Ağustos 2001 tarihi bizim için ve yeni Türkiye için bir milattır. Millet ve devlet birbirine küs, zulüm her yanı sarmış, darbeler, işkenceler haddini aşmıştı. Vatandaşlarımız hastane kuyruklarında ölümü bekliyorlardı. Su deseniz yok, tüp deseniz yok. Yoklar cumhuriyetiydi Türkiye ama 3 Kasım 2002'de bu kötü gidişata 'Dur' diyen hizmete aşık kadrolar iktidara geldi. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı." ifadelerini kullandı.

Usta, AK Parti'nin "yapılamaz" denilen her şeyi yaptığını, A'dan Z'ye tüm il, ilçe ve mahallelerde 7'den 77'ye tüm vatandaşlara ulaştığını dile getirdi.

Programa Usta ve Yıldırım'ın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya milletvekilleri Tahir Akyürek, Ahmet Sorgun, Halil Etyemez, Hacı Ahmet Özdemir, Orhan Erdem, Ziya Altunyaldız, Selman Özboyacı, Gülay Samancı ve Abdullah Ağralı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara ile MHP, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi il başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.