Bu isim Konyaspor’a gelirse 10 numara olur

Konyaspor’da transfer hareketliliği devam ediyor. 10 numara bölgesi için bugün yeni bir isim gündeme geldi. Yeşil-beyazlı ekibin Portekizli Toze Carvalho ile görüştüğü iddia edildi.

Bu isim Konyaspor’a gelirse 10 numara olur

Süper Lig’de bu sezon kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor, ara transfer döneminde şu ana kadar 5 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Stoper ve orta sahaya takviye yapmayı planlayan yeşil-beyazlılar Zimbabveli futbolcu Teenage Hadebe’yi transfer görüşmeleri için Konya’ya davet etti.

Bir dönem Yeni Malatyaspor'da da forma giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusunun bugün Konya’ya gelmesi bekleniyor.

KONYASPOR’DA PORTEKİZLİ 10 NUMARA

Konyaspor son hamlesini ortaya sahaya yaparak transferi noktalayacak. 10 numara bölgesi için yeni bir isim ortaya atıldı. Suudi Arabistan’da Al-Hazem forması giyen 31 yaşındaki Portekizli Toze Carvalho ile görüşme yapıldığı iddia edildi.

bu-isim-konyaspora-gelirse-10-numara-olur.jpg

Ülkesinde Porto ve Guimares forması giyen Carvalho 2019 yılında Birleşik Arap Emirlikleri’ne, 2023 yazında ise Suudi Arabistan’a transfer oldu.

Bu sezon ikisi kupa olmak üzere 21 maça çıkan Carvalho, 6 gol atarken, 4 asist yaptı. Portekizli oyuncu duran toplardaki becerisinin yanı sıra orta sahadaki mücadeleci yönüyle de dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.