CHP ışık yakıp söndürme eylemi başlatıyor

CHP, asgari ücret ve emekli aylıklarına zam yapılması için yeni bir eylem başlatıyor. Genel Başkan Özgür Özel, bu akşam saat 21.00'de, eyleme destek vermek isteyenlerin, evlerinde ışıkları kapatıp açmalarını istedi.

CHP ışık yakıp söndürme eylemi başlatıyor

Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yapılacak ilk genel seçimlerde CHP'nin iktidar olacağını ifade ederek, her geçen gün ekonominin iyiye gideceğini, Türkiye'nin zenginleşeceğini ve herkesin rahatlayacağını dile getirdi.

CHP’DEN MAAŞ ARTIŞ EYLEMİ

Yerel seçimlerde emekliler, yoksullar ve asgari ücretliler için kavga ettiklerini söyleyen Özel, “Hala en düşük emekli maaşının asgari ücret olmasını savunuyoruz. Asgari ücretin 25 bin lira olmasını istiyoruz. Bu emeklilere, bu esnafa, bu çalışanlara ve bu çiftçilere hakkını vereceksin zammını yapacaksın. Zam yaparsan geçim olur, zam yapmazsan seçim olur.

Türkiye'yi ayağa kalkmaya davet ediyoruz. Buradan bütün Türkiye'ye sesleniyoruz. Türkiye bu akşam saat 21.00'de ayağa kalk. Eğer zam istiyorsan asgari ücret artsın, emekli maaş bir asgari ücret olsun diyorsan bu akşam 21.00'de başlıyoruz. Işıkları yakın ışıkları kapatın. Uzaydan gözükecek. Zam isteyenler bizimle birlikte olsun.” dedi.

chp-isik-yakip-sondurme-eylemi-baslatiyor.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.