CHP’den tasfiye edilmek istenen Baykal: ‘Kaset’e bakın bugünü anlarsınız!

CHP’den tamamen tasfiye edilmek istenen Deniz Baykal, avukatı Muzaffer Yılmaz aracılığıyla konuştu, “Bu saldırıları gerçekten anlamak isteyenlere 11 yıldır yargılaması devam etmekte olan Kaset-Kumpas Davası’nı incelemelerini tavsiye ederiz.” dedi.

CHP’den tasfiye edilmek istenen Baykal: ‘Kaset’e bakın bugünü anlarsınız!

CHP’de tasfiye planları yapılan eski Genel Başkan Deniz Baykal, kendisini hedef alan iddialara avukatı aracılığıyla cevap verdi. Baykal’ın avukatı Muzaffer Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“Müvekkil Sayın Deniz Baykal ile yapılan görüşmede; ‘Korkmaz Karaca’nın hiçbir zaman kendisinin danışmanlığını yapmadığını; Korkmaz Karaca’nın Antalya’da veya başka bir yerde hiçbir bayanı, kendisi ile bir araya getirip tanıştırmadığını, böyle bir olayın söz konusu olmadığını; Korkmaz Karaca’nın, kendisinin genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra ilk Kurultay’da Parti Meclisi’ne girdiğini’ ifade etmiştir.

“KASET - KUMPAS DAVASINI İNCELEYİN”

Sayın Deniz Baykal, uzun süre CHP Genel Başkanı olarak bu ülkeye hizmet etmiş, demokrasiye ve cumhuriyetin değerlerine inanmış, Atatürkçü ve üniter yapının vazgeçilmez bir savunucusudur. Bu aşamada, Deniz Baykal’a yapılan tüm saldırılar, Deniz Baykal’ın siyasi düşünce ve çizgisine yapılan ve bu düşünceyi yok etmeyi amaçlayan saldırılardan başka bir şey değildir. Bu saldırıları gerçekten anlamak isteyenler var ise, 11 yıldır yargılaması devam etmekte olan Kaset-Kumpas Davası’nı incelemelerini tavsiye ederiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.