CHP’nin kalesinde Kemal Kılıçdaroğlu’na şok! Sırtını dönüp gitti

İzmir Depremzedelerini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremzedelerin tepkisiyle karşılaştı. Onlardan biri, “8 aydır nerede olduğunuzu öğrenmek istiyorum.” derken, diğerinin soru üzerine Kılıçdaroğlu sırtını dönüp uzaklaştı.

CHP’nin kalesinde Kemal Kılıçdaroğlu’na şok! Sırtını dönüp gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, burada bir kadının tepkisiyle karşılaştı.

"8 AYDIR NEREDE OLDUĞUNUZU ÖĞRENMEK İSTİYORUM"

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından bir depremzede, "Biz Bayraklı olarak çok mağduruz. Siz Kuşadası'na kadar geldiniz. Sizi bekledik. Umut ettik ama uğramadınız. 8 aydır nerede olduğunuzu öğrenmek istiyorum. Kuşadası'na kadar geldiniz, buraya gelmemenizin gerekçesini söyler misiniz?" diye sordu.

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, depremden sonra İzmir'e geldiğini, milletvekillerinin de Ankara'da süreci takip ettiğini söyledi.

SIRTINI DÖNÜP UZAKLAŞTI

Kemal Kılıçdaroğlu, bir başka vatandaşın “Bornova Belediyesi hiç ilgilenmiyor. 8 aydır hala Bornova Belediyesi'ne ulaşamıyoruz” tepkisi karşısında ise sırtını dönerek bölgeden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum