CHP'nin temel atma töreni: 10 başkan, 2 milletvekili, 1 kreş

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kreşin temel atma törenine CHP'li belediye başkanları ve milletvekilleri çıkarma yaptı. Törene 2 büyükşehir, 8 ilçe belediye başkanı ve 2 milletvekili katıldı.

CHP'nin temel atma töreni: 10 başkan, 2 milletvekili, 1 kreş

Adana'nın Kozan ilçesinde tek katlı bir kreşin temel atma törenine CHP'li belediye başkanları tam kadro katıldı. CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak olan kreşin temel atma töreni önceki gün yapıldı. Kozan'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde 724 metrekare arsa üzerine inşa edilecek ve 150 öğrenciye hizmet verecek tek katlı kreşin temel atma törenine CHP'liler çıkarma yaptı. Törene CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya'dan 8 ilçe belediye başkanı ve 2 milletvekili katıldı.

chpnin-temel-atma-toreni-10-baskan-2-milletvekili-1-kres-006.jpg

Törende, CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut ile Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan yer aldı.

chpnin-temel-atma-toreni-10-baskan-2-milletvekili-1-kres-005.jpg

“DEV YATIRIM!”

Kreş için yapılan tören, Türkiye'de şimdiye kadar hayata geçirilen dev yatırım ve projelerin açılışlarını aratmadı. Belediye bandosunun çaldığı müzik ve atılan konfetiler eşliğinde kreşin temel atma töreni gerçekleştirildi.

chpnin-temel-atma-toreni-10-baskan-2-milletvekili-1-kres-007.jpg

BUTONA BASMA YARIŞI

Kreş için yapılan görkemli törende katılımcılar, butona basmak için adeta birbiriyle yarıştı.

chpnin-temel-atma-toreni-10-baskan-2-milletvekili-1-kres-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.