Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisinin Balgat'taki Genel Merkezi binasına gelişinde Fatih Erbakan tarafından karşılandı.

Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve parti yetkililerinin eşlik ettiği Erdoğan, parti genel merkezine girişinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı. Erdoğan ve Erbakan'ın basına kapalı görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü.

Erbakan, görüşmenin ardından Erdoğan'a makam aracına kadar eşlik etti.

cumhurbaskani-erdogan-fatih-erbakani-ziyaret-etti.jpeg

GÖRÜŞME SONRASI ERBAKAN'DAN AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından açıklama yapan Fatih Erbakan, seçime kendi logo ve adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan şunları söyledi:

"Milletvekilliği seçimlerine bütün bölgelerde kendi logomuzla gireceğiz. Bu ittifak kararımız belirli prensip ve ilkelerle inşa edildi. İnanıyoruz ki ülkemizin hayrına olan bu prensiplerimiz ortak hedeflerimiz haline dönüşecektir.

"6'LI BİR KAOSA ÜLKEMİZİ TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Biz Milli Görüş olarak siyasi geçmişimizde her zaman şerre mani olan, iktidarda muhalefette de olsa hayra vesile olan bir siyasi anlayışı ortaya koyduk, bundan böyle de aynısı olacak. Geldiğimiz noktada 6'lı bir kaosa ülkemizi teslim etmemek adına milli ve kararlı bir adım attık.

"DÜN HANGİ YANLIŞLARI DİLE GETİRDİYSEK AYNILARINI DİLE GETİRECEĞİZ"

Dün hangi doğru ve yanlışları dile getirdiysek aynılarını dile getirmeye devam edeceğiz. Dün yanlış dediğimize bugün yanlış demek gibi bir anlayışımız söz konusu olamaz. Seçimlerden sonra biz de inşallah en güçlü şekilde temsil edilerek mutabakat metnimizdeki prensiplerin hayata geçmesinin takipçisi olacağız. 14 Mayıs'tan sonra inşallah TBMM çatısı altında fonksiyonumuzu daha etkili şekilde sürdüreceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.