Ekrem İmamoğlu DEM Partisini dışlayan CHP’li adayı tehdit etti

CHP’de DEM kavgası büyüyor. Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da seçim ittifakına zarar verecek endişesiyle DEM Partisini dışlayan CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ı tehdit ederek kapıyı gösterdi.

Ekrem İmamoğlu DEM Partisini dışlayan CHP’li adayı tehdit etti

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri CHP-DEM ittifakını sallamaya başladı.

ÖZGÜR ÖZEL: SÜRÇÜ LİSAN OLDU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Sürçülisan olmuş” diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı, “Afyon Belediyesi'nin de Uşak Belediyesi'nin de kapıları, tüm siyasi partilere aralıksız olarak açıktır" açıklamasında bulundu.

Özgür Özel'i yalanlayan Burcu Köksal, CHP'li Barış Yarkadaş'a yaptığı açıklamada "Dil sürçmesi değil, verdiğim söz üzerine konuştum" dedi.

İMAMOĞLU GENEL BAŞKAN GİBİ KAPIYI GÖSTERDİ

CHP’deki DEM kavgasında asıl fitili ateşleyen isim ise Ekrem İmamoğlu oldu. Bakırköy’de seçmenle buluşan İmamoğlu, İstanbul’daki CHP - DEM ittifakının zarar göreceği endişesi ile kendi partisinin adayını “Ya kendine başka bir iş bulacak, ya da başka parti bulacak” sözleriyle tehdit etti.

KENDİNE BAŞKA PARTİ BUL!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.