Erdoğan: Putin ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik

Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Mevkidaşım Putin ile verimli bir görüşme gerçekleştirerek Soçi’den ayrıldık." açıklamasında bulundu.

Erdoğan: Putin ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Devlet Başkanlığı Resmi Konutu'nda bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme 2 saat 45 dakika sürdü.

erdogan-putin-gorusmesi-2.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel uçak "TC-TRK" ile saat 17.00'de Rusya'nın Soçi kentinden ayrıldı. Erdoğan Twitter'dan yaptığı açıklamada "Mevkidaşım Putin ile verimli bir görüşme gerçekleştirerek Soçi’den ayrıldık…" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Soçi Uluslararası Havalimanı'ndan, Krasnador Bölge Vali Yardımcısı Aleksandr Ruppel, Soçi Belediye Başkanı Aleksey Kopaygorodskiy, Rusya Dışişleri Bakanlığı Devlet Protokolü Genel Müdürü İgor Bogdaşev, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar, Novorossisk Başkonsolosu Fırat Bayar tarafından uğurlandı.

erdogan-putin-gorusmesi-1.jpg

Erdoğan ile MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Soçi'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.