Faruk Özçelik: Seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkacağız

AK Parti 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik, seçim çalışmalarında bulunduğu Çumra'da yaptığı açıklamada "4 Mayıs seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıkacağız" dedi.

Faruk Özçelik: Seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkacağız

Konya haber: AK Parti Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Çumra’da bir takım temaslarda bulundu.

Çumra’nın her zaman AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını dile getiren Özçelik, ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.  Özçelik, “İl Başkan yardımcılarımız, ilçe başkanımız, belediye başkanımız ve teşkilat üyelerimizle birlikte memleketim Çumra’dayız. Ziyaretlerimiz kapsamında sanayi bölgesindeki esnaflarımız ile oto galericilerimizle bir araya geldik. Buralarda hükümetimizin icraatlarını anlattık. Hükümetimizin icraatları ile uygulamalarla birlikte bizlere de son derece büyük bir teveccühle karşılaştık. Esnafımız son derece memnun. Biz de çok memnun kaldık. Allah’ın izniyle 14 Mayıs seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıkarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte zaferle Ankara’ya gideceğiz” dedi.

faruk-ozcelikten-cumrada-secim-calismasi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.