Gülay Samancı: Beyşehir için sevindirici ve heyecan verici

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, kurulduğu ilk yıllarda 3-5 fabrikanın bulunduğu Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin, günümüzde geldiği durumun sevindirici ve heyecan verici olduğunu söyledi.

Gülay Samancı: Beyşehir için sevindirici ve heyecan verici

Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi İstişare Toplantısı'na katılan Samancı, Beyşehir Organize Sanayi'nin günümüzdeki geldiği noktada emeği geçen herkese ve yatırımcılara teşekkür etti.

AK Parti iktidarları öncesinde Türkiye'de organize sanayilerinin çok zor durumda olduğunun altını çizen Samancı, iktidarları döneminde verilen teşviklerle yatırım yapılan alanlar haline geldiklerini dile getirdi.

Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin de bu sanayi bölgelerinden birisi olduğuna dikkati çeken Samancı, kurulduğunda 3-5 fabrika bulunan sanayi bölgesinde bugün artık yeni bir organize sanayi alanına ihtiyaç duyacak şekilde yatırımların bulunmasının sevindirici ve heyecan verici olduğuna vurgu yaptı.

20201010-2-44769449-58791876-web.jpg

Konya'nın ilçeleri içerisinde Beyşehir’in önemli bir ölçeğe sahip olduğunu vurgulayan Samancı, "Yeni yatırımcıları, mevcut işletmecilerimizi ve fabrikalarımızı büyütmek adına el birliğiyle inşallah mücadelemizi hep birlikte vereceğiz. Tabi bunu yaparken bir taraftan da organize sanayimizin ihtiyaçlarına da bakmak durumundayız. İşte bugün bunu konuşacağız. Temel ihtiyaçların giderilmesinde, devletimizin verdiği imkanlar çerçevesinde, bu fırsatı, memleketimize, ilçemize nasıl çevirebiliriz, bunları hep beraber konuşacağız. Biz de takip edip kovalayacağız." dedi.

20201010-2-44769449-58791878-web.jpg

Kaymakam Yusuf Özdemir de Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi’nin 1. kısmının bütün arsa ve parsellerinin yatırımcılara tahsis edilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Belediye Başkanı Adil Bayındır ise Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'ni, sanayicilerle el ele vererek, daha da büyüteceklerini kaydetti.

20201010-2-44769449-58791879-web.jpg

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık da sanayicilerin başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, "Bundan sonra da bu sürecin devam edeceği aşikardır." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.