Altın 5757.881
BIST 10918.51
Dolar 42.5157
Euro 49.5535
Sterlin 56.7033

Günün flaş haberi CHP’de gözleri Seydişehir'e çevirdi, İsmail Saymaz da Konya'yı yazdı

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Ustaoğlu’nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan takarken, gelişme CHP’de büyük rahatsızlığa yol açtı, kelimelere döken isim ise İsmail Saymaz oldu.

Günün flaş haberi CHP’de gözleri Seydişehir'e çevirdi, İsmail Saymaz da Konya'yı yazdı

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun bugün AK Parti’ye katılması CHP cephesinde şok etkisi oluşturdu.

CHP KULİSLERİNDE RAHATSIZLIK VAR

CHP’li Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ustaoğlu’nun istifasıyla ilgili açıklama yapmadığını ve CHP’li yöneticilerin telefonlarına cevap vermediğini iddia etti. Saymaz, “Bütün dikkatler İstanbul'dayken, CHP'li Konya Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, bugün AK Parti'ye katıldı. Seydişehir, 30 yıl sonra CHP’ye geçmişti” dedi.

gunun-flas-haberi-chpde-gozleri-seydisehire-cevirdi-ismail-saymaz-da-konyayi-yazdi.jpeg

Hasan Ustaoğlu, 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Seydişehir Belediye Başkanı olarak seçilmişti. O dönem, 30 yıl aradan sonra Seydişehir’de CHP’nin kazanması önemli bir siyasi gelişme olarak kayıtlara geçmişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.