İYİ Parti, Ankara ve İstanbul belediye başkan adayları için kararını verdi

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul'da kendi adaylarını çıkartacaklarını belirterek "Bunun hazırlık ve çabası içerisindeyiz. Çok kısa bir sürede bu hazırlıkları tamamladığımızda milletimizle bilgisini paylaşacağız" dedi.

İYİ Parti, Ankara ve İstanbul belediye başkan adayları için kararını verdi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçimlerde tüm liderlere ayrı ayrı aday çıkarma çağrısında bulunmuştu.

Akşener; Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'a da göndermelerde bulunurken İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul'da kendi adaylarını çıkartacaklarını belirtti.

"MİLLETİN UMUTLARI YEŞERDİ"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul'da kendi adaylarını çıkartacaklarını belirten Zorlu, "Bunun hazırlık ve çabası içerisindeyiz. Çok kısa bir sürede bu hazırlıkları tamamladığımızda milletimizle bilgisini paylaşacağız" dedi.

Zorlu, partisinin hafta sonu Afyon'da gerçekleştirdiği etkinlik için de "Kocatepe buluşmamız milletimizin umutlarını yeşertti. Siyasette yeniden güçlü bir başlangıcın fitilini ateşledi" değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.