İyi Parti'de Koray Aydın şoku! İstifa etti

Son Dakika Haberi! İyi Parti Kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Aydın, istifa açıklamasında Meral Akşener'e de suçlama yöneltti.

İyi Parti'de Koray Aydın şoku! İstifa etti

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Koray Aydın kararını sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Aydın’ın istifa metninde dikkat çekici ayrıntılar yer aldı.

AKŞENER'E SUÇLAMA

“İYİ Parti’deki bütün bu erime ve gerileme süreci, bizzat Sayın Akşener’in sevk ve idaresinde gerçekleşti.” diyen Koray Aydın, “İYİ Parti’de varlığımıza, görüş, fikir ve önerilerimize artık pek fazla ihtiyaç duyulmadığına üzülerek kanaat getirmiş bulunuyorum.” ifadelerini kullandı.

"BELLİ BİR BİRİKİMİN SONUCU"

İYİ Parti’nin eski genel başkanı Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Beştepe’de yaptığı görüşmeye değinen Koray Aydın, “Bu kanaate varmamda Saray’daki malum görüşme ve sonrasındaki gelişmeler, bardağı taşıran son damla olmuştur. Dolayısıyla bu kanaatim yaklaşık iki yıllık bir sürece dayanan, belli bir birikimin sonucudur.” dedi.

"ÜZÜLEREK İSTİFA EDİYORUM"

Koray Aydın, “İYİ Partili dava arkadaşlarımla yaptığım uzun istişareler sonucunda; özetle ifade ettiğim gerekçelerle, Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili olduğum, belli dönemlerde önemli görevler üstlendiğim İYİ Parti'den üzülerek istifa ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.