İyi Partili isim görevinden istifa etti

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hakkında "Parti yetkili kurulları, şu anda Kemal Bey'i onaylayacak noktada değil" açıklamasıyla gündeme gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, görevinden istifa etti.

İyi Partili isim görevinden istifa etti

6'lı masa bugün ilk kez cumhurbaşkanı adayını konuşmak için Meral Akşener'in ev sahipliğinde 11. kez toplanırken, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı'dan sürpriz bir çıkış gelmişti.

Bugün verdiği bir röportajda parti olarak Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktıklarını açık bir şekilde ifade eden Paçacı, "Parti yetkili kurulları, şu anda Kemal Bey'i onaylayacak noktada değil ama bu nihai olarak böyle devam edecek anlamına da gelmiyor. Meral Hanım konuyu yetkili kurullara getirecek, orada nihai karar alınacak" demişti.

CİHAN PAÇACI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Düzenlediği basın açıklamasında bir gazeteciye verdiği demecin maksadı aşan yorumlara neden olduğunu ifade eden Paçacı, partisinin ve Akşener'in iradelerini koruyup kollamak amacıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Paçacı'nın açıklaması şöyle:

"Aziz Milletimizin bilgisine. Ülkemizin ve milletimizin umudu olan Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adaylık sürecine dair, bir gazeteciye verdiğim demecin, maksadı aşan yorumlara neden olduğunu görüyorum. Demokrasimize nefes aldıracak bir süreçte büyük emek harcayan, Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi, Aynı zamanda, Altılı Masayı oluşturan Sayın Genel Başkanların iradelerini koruyup kollamak amacıyla; İYİ Parti'deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım"

cihan-pacaci-gorevinden-istifa-etti.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.