"Kılıçdaroğlu Türk siyaseti için yüz karasıdır"

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, "Kılıçdaroğlu sözde genel başkandır, onuru ve kendisine saygısı olsa böyle bir laf etmezdi. Kılıçdaroğlu düşünmeden ve utanmadan konuşuyor. Kılıçdaroğlu Türk siyaseti için yüz karasıdır." dedi.

"Kılıçdaroğlu Türk siyaseti için yüz karasıdır"

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Sözde Cumhurbaşkanı" demesi ile ilgili sert bir açıklamada bulundu.

emanullah-gunduz.jpeg

Gündüz, şunları kaydetti:

"Sayın Kılıçdaroğlu, her seçimde açık ara farkla, milletin oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza 'sözde Cumhurbaşkanı' diyerek CHP zihniyetinin milli iradeye olan saygısızlığını ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanımız gayet demokrat bir tavırla "Ben Sözcü gazetesi okumuyorum, siz de para verip almayın demiştir." Bu oldukça olgun ve basın özgürlüğüne müdahale etmeyen demokrat bir tavırdır. Bu söze istinaden "Sözde Cumhurbaşkanı" demek büyük bir nefretin dışa vurumudur. Sayın Cumhurbaşkanımız yetkilerini kullanarak Sözcü gazetesini kapatabilirken bunu yapmıyor. Basını susturmayı CHP çok iyi bilir, tek parti döneminde kendilerine muhalif gazeteleri kapatmışlardı ve şuanda bile 'iktidar olursak yandaş medyaya ait gazetelere el koyarız, kapatırız' diyecek kadar gözleri dönmüş haldeler. Girdiği her seçimi kaybeden, parti kongresinde kendisine rakip olanlara imza veren delegeleri tehdit şantaj ve baskı ile engelleyen kişi yani sözde genel başkan yani korsan genel başkan çıkıp oy verdiğimiz Cumhurbaşkanımıza sözde Cumhurbaşkanı diyemez! Sayın Cumhurbaşkanımıza oy veren onurlu bireyler olarak bunu kabul etmeyiz! Sayın Kılıçdaroğlu düşünmeden ve utanmadan konuşuyor! Onuru ve kendisine saygısı olsaydı her haliyle kendisini ifade eden bu sözü etmezdi! Kılıçdaroğlu CHP'yi PKK ile kol kola sokarak Türk siyaseti için yüz karası bir kişi olmuştur! Kılıçdaroğlu CHP'nin başına gelmiş en büyük talihsizliktir!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.