Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı AK Parti'ye katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanlarından Dr. Ali Arif Özzeybek, CHP'den istifa edip AK Parti'ye katıldı.

Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı AK Parti'ye katıldı

AK Parti'nin 7'nci olağan büyük kongresi düzenlenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra istifa eden Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Dr. Ali Arif Özzeybek, AK Parti'ye katıldı.

7 YIL KILIÇDAROĞLU'NUN EN YAKININDAKİ İSİMLERDEN BİRİYDİ

1964 Ankara Karaşar doğumlu olan Özzeybek, Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi. CHP Parti Meclisi üyeliği de yapan Özzeybek, 2011'den beri Kılıçdaroğlu'nun danışmalığını yapıyordu. Özzeybek o dönem istifa dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

"KILIÇDAROĞLU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI"

"Parti liderliğinin siyaset yapma tarzı, beni ve ihtimal ki temiz his ve kanaatlerle CHP ailesine katılmış sayısız yurttaşı da hayal kırıklığına uğrattı. Bu şartlar altında vatandaşlara söyleyecek yeni sözlerimiz kalmadı. Siyaset çözüm üretmek için vardır ve üretemediğinde halkın önünden çekilmek siyasi ahlak gereğidir. İnandırıcılık krizi en son 24 Haziran seçimlerinde açıkça ortaya çıktığı üzere sayısız seçim yenilgisini de beraberinde getirdi. Sayın Kılıçdaroğlu, bu kötü gidişi durduracak hiçbir ciddi tedbir almadı. Özgürlük, demokrasi, adalet, bereket ve toplumsal barış ideallerine sıkı sıkıya bağlı bir siyasetçi olarak CHP içerisinde siyaset yapma olanağım günden güne tükendi. Tüm bu sebeplerle CHP üyeliğinden ve Genel Başkan Başdanışmanlığı görevinde istifa ediyorum."

"SÜLEYMAN SOYLU CANDIR" PAYLAŞIMI

Dr. Ali Arif Özzeybek, istifasından sonra sosyal medya hesabında "Süleyman Soylu candır." paylaşımı yapmıştı.

kilicdaroglunun-eski-danismani-ak-partiye-katildi.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.