Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı soruldu, bu kez kızmadı, tiye aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, KYK borçlarının faizlerinin silinmesi sonrası Kılıçdaroğlu'nun yaptığı sahiplenme paylaşımı soruldu. CHP Liderini tiye alan Erdoğan, "Ben söyledim yaptı noktasına geldi. Hep öyle oldu zaten! O söyledi ben de yaptım" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı soruldu, bu kez kızmadı, tiye aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün İran'da düzenlenen Astana formatındaki 3'lü zirveye katıldı. Önemli mesajların verildiği zirve, gece saatlerinde sona erdi. Erdoğan yurda dönüşünde hem zirveye hem de Türkiye gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

KYK TARTIŞMASINA DA DEĞİNDİ

Hafta başında yapılan kabine toplantısının ardından üniversite öğrencilerinin aldıkları KYK borçlarının faizlerinin silineceğini duyuran Erdoğan, milyonlarca genci ilgilendiren bu adımın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından sahiplenilmesine de değindi.

"O SÖYLEDİ BEN DE YAPTIM"

Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesini tiye alan Erdoğan, "En son Bay Kemal'in KYK ile ilgili söylediklerini duydunuz. Ondan sonra da 'ben söyledim yaptı' noktasına geldi. Hep öyle oldu zaten! O söyledi ben de yaptım" ifadelerine yer verdi.

Hatırlanacağı üzere Kılıçdaroğlu, KYK borçlarının faizlerinin silineceğinin duyurulmasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza atmıştı.

kilicdaroglunun-paylasimi-soruldu-bu-kez-kizmadi-tiye-aldi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.