Konya’dan sonra bir isim daha Meral Akşener'i bombalayıp istifa etti

Kırklareli İyi Parti milletvekili adayı Hilmi Kahraman, istifa etti. Kahraman, "3 Mart'ta bize adaylık konusunda dayatma yapılıyor deyip masadan kalkan iradenin, Kırklareli'de aday adayı olmayan bir kişiyi aday olarak dayatması kabul edilemez" dedi.

Konya’dan sonra bir isim daha Meral Akşener'i bombalayıp istifa etti

Konya’nın ardından İyi Parti’de bir istifa haberi de Kırklareli’den geldi.

Kırklareli'de İyi Parti, milletvekili adaylığı için 1'inci sırada Türker Yörükçüoğlu, 2'nci sırada Sibel Pişkin ve 3'üncü sırada Hilmi Kahraman'ı gösterdi. Hilmi Kahraman, milletvekili adaylığından istifa ettiğini açıkladı.

MERAL AKŞENER'E AĞIR GÖNDERME

Kahraman, yazılı açıklamasında, "3 Mart'ta; bize adaylık konusunda dayatma yapılıyor deyip masadan kalkan iradenin, Kırklareli'de aday adayı dahi olmayan bir kişiyi aday olarak dayatması kabul edilemez ve doğru değil" dedi.

"HAKSIZLIĞA İŞARET ETMEK İÇİN İSTİFA EDİYORUM"

Kahraman açıklamasının devamında "Halkımıza, teşkilatlarımıza ve tüm adaylarımıza yapılan haksızlığa işaret etmek için İYİ Parti Kırklareli milletvekili adaylığımdan istifa ediyorum. Ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı ne ise onun olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

konyadan-sonra-bir-isim-daha-meral-akseneri-bombalayip-istifa-etti.jpg

İLK GÜN KONYA’DAN DA İSTİFA HABERİ GELMİŞTİ

İyi Parti'de 28. dönem Konya Milletvekili adayı olarak 5'inci sıradan gösterilen Süleyman Şenol da, listedeki sıralamasını beğenmeyerek hem adaylıktan hem de partisinden istifa etmişti.

Veda ettiği partisini, "kurucu hedeflerinden sapmakla" suçlayan Şenol, "Parti mensuplarının şahsi menfaatlerinin milli menfaatlerimizin önüne geçmesi ve parti içerisinde süregelen akıl tutulmasının, mensubu olduğum partinin ve liderinin ülkenin geleceğine yön verebilecek bir yetkinliğe ve güvenirliğe sahip olmadığını göstermesi sebepleriyle, milletvekili adaylığımdan ve kurucu hedeflerinden sapan İyi Parti'den istifa ediyorum." demişti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.