Meram'da yol ve asfaltlama çalışmaları aralıksız sürüyor

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, pandemiye ve onun getirdiği olumsuzluklara rağmen asfaltta hedefleri tutturmak için hizmet aşkıyla Meram’ın onlarca noktasında aynı anda çalışan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. 

Meram'da yol ve asfaltlama çalışmaları aralıksız sürüyor

Meram Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yol ve asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden aralıksız devam ettiriyor. İlçenin dört bir yanında çalışan ekipleri sık sık ziyaret eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, denetimlerinin yanı sıra ekiplere moral desteği de veriyor. Kavuş, bu kapsamda Meram Dere Mahallesi Yeşildere Caddesinde ekiplerin sıcak asfalt serim çalışmalarını denetledi. 3 kilometre uzunluğundaki caddede çalışmaların sona yaklaştığını kaydeden Kavuş, çalışmalar nihayetlendiğinde Dere Mahallesinin de rahat ve konforlu ulaşım adına önemli bir mesafe alacağını belirtti. 

e1.jpg

“PANDEMİYE RAĞMEN 2020 HEDEFLERİMİZDE BİR AKSAKLIK YAŞANMAYACAK” 

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 programında herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığını kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibine teşekkür etti. Koronavirüs salgınından dolayı ekip sayısındaki azalmadan maske ve mesafe ile çalışmak zorunda kalınmasına kadar pek çok olumsuzluk yaşandığına dikkat çeken Başkan Kavuş, “Bunlara rağmen 2020 takvimimizde önemli bir aksama yaşamamaya ve yaşatmamaya gayret gösteriyoruz. Hatta çoğu zaman elimizden geleni fazlasıyla ortaya koyup olması gerekenden daha erken tamamlayarak hizmete sunuyoruz. Ekip arkadaşlarımız, aynı anda ilçenin onlarca noktasında aynı anda yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra tretuvar, altyapı, parke, kaldırım, yama, sathi kaplama gibi tüm çalışmaları başarıyla yürütüyor. Bunun için tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.    

e2.jpg     

“SORUNUN BİTECEĞİ GÜNE DEK HIZIMIZI DÜŞÜRMEYECEĞİZ” 

Tüm bu çalışmaların nihai hedefinin asfaltsız, parke-bordürsüz tek bir metre yol kalmaması olduğunu belirten Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Asfalt plentimize kazandırdığımız makineler sayesinde asfalt ve türevi tüm çalışmalarda dışarıya en küçük bir bağlılığımız kalmadı. Hızlı çözümlerimizin temelinde ekip arkadaşlarımızın fedakârlığının yanı sıra bu yatırımımız var. Meram bugün bu yatırımların meyvelerini topluyor. 2020 yılı için 1 milyon 250 bin metrekare asfalt serimini kendimize hedef olarak belirlemiştik. Sezonun tamamlanmasına vakit var ama biz şimdiden bu hedefe yaklaşmış durumdayız. Bu çalışma hızımızı korumakta kararlıyız. Çünkü biliyoruz ki ancak bu şekilde başarılı oluruz ve ancak önümüzdeki birkaç yıl içinde bu şekilde Meram’ın her bir noktasını rahat ve konforlu ulaşıma kavuştururuz” 

e4.jpg

e5.jpg

e6.jpg

e7.jpg

e8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.