MHP Lideri Bahçeli’den, Bülent Arınç’a sert tepki

Son Dakika Haberi! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Demirtaş ve Kavala’ya güzellik yapılması, çarpıklıktır, ahmaklıktır. Suçluyu övmektir. İhanete yataklıktır.” dedi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk olarak Alaaddin Çakıcı açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Bahçeli, "Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz, olamaz. Alaattin Çakıcı’nın bu devlete, bu millete nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir, bilmeyenler de kendileri bilir. Kılıçdaroğlu’nun Alaattin Çakıcı’ya 'mafya lideri, yer altı dünyasının karanlık yüzü' demesi bizim nezdimizde yok hükmündedir" dedi.

BÜLENT ARINÇ’A DEMİRTAŞ VE KAVALA TEPKİSİ

Bahçeli, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala açıklamaları nedeniyle Bülent Arınç’a da sert tepki gösterdi. MHP Lideri, "Halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın, televizyona çıkıp Sorosçu Osman Kavala ile terörist Demirtaş’a güzellemeler yapması kelimenin tam anlamıyla çarpıklık, hatta ahmaklıktır. Bu şahsın iki suçlunun serbest bırakılmasını istemesi çarpıklıktır, ahmaklıktır, suçluyu övmektir, ihanete yataklıktır. Demirtaş teröristtir, Devran isimli kitap terör propagandasıdır. Bizim nazarımızda aksini iddia eden kim olursa olsun bölücüdür, terörsevicidir, fitnenin elebaşıdır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.