TBMM Genel Kurulunda milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı

Bütçe görüşmelerinin devam ettiği TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve İYİ Parti milletvekilleri arasında kavga çıktı. Yumrukların konuştuğu kavgada İYİ Partili Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı.

TBMM Genel Kurulunda milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı

TBMM'de dün başlayan bütçe görüşmeleri bugün devam ediyor. Dün akşam AK Parti ve CHP'li vekiller arasında yaşanan hararetli tartışma sonrasında bugün de Genel Kurul'da kavga çıktı.

İYİ PARTİLİ VEKİLİN BAŞI YARILDI

İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz kürsüde konuşma yaparken AK Parti ve İYİ Parti milletvekilleri arasında tansiyon yükseldi. Yaşananların ardından Meclis Başkanvekili Haydar Akar oturuma 10 dakika ara verdi. Çıkan kavgada İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, AK Partili Zafer Işık ile yumruklaştı. Işık'ın parmağındaki yüzük nedeniyle Örs'ün kafasında açılma oldu.

Kalp problemi olduğu öğrenilen Örs, hastaneye kaldırıldı. Örs’ün bilincinin açık olduğu ve yarın sabah taburcu olacağı belirtildi.

tbmm-genel-kurulda-milletvekilleri-arasinda-yumruklu-kavga-001.jpg

DÜN DE TARTIŞMA YAŞANDI

Meclis Genel Kurulu'nda dün başlayan bütçe görüşmelerinde de gerginlik yaşanmıştı. Genel Kurul'da AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında arbede olmuştu. Birbirlerinin üzerine yürüyen milletvekillerinin kavgası diğer milletvekillerinin araya girmesiyle engellenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.