Ümit Özdağ gizli protokolü paylaştı! Konya Milletvekilinin yorumu bomba

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 2024 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yaptıkları protokolü yayımladı. AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı’nın sosyal medyadaki yorumu dikkat çekti.

Ümit Özdağ gizli protokolü paylaştı! Konya Milletvekilinin yorumu bomba

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı protokolü paylaştı.

Özdağ, "Aşağıda üzerinde çok konuşulan ancak ilk kez yayınlanan Zafer Partisi-CHP Protokolünün tamamının fotoğrafını göreceksiniz. Bu protokolü eleştiren 6’lı masa birleşenlerine ve CHP içinden protokola karşı çıkanlara cevap veriyorum. 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin 1. Turunu hem parlamento hem cumhurbaşkanlığı seçiminde kaybettiniz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde Zafer Partisi ile her türlü görüşmeyi reddetmiştiniz." dedi.

Mutabakatın “Hükümetin Oluşturulması ve Görev Bölümü” başlıklı kısımda; İçişleri Bakanlığı ve iki bakanlığın daha Zafer Partisi’ne verilmesi, güvenlik, adalet ve ekonomi bürokrasisi öncelikli olmak üzere bazı bakan yardımcılıklarının Zafer Partisi’ne tahsis edilmesi konusunda anlaşıldığı görüldü.

umit-ozdag-gizli-protokolu-paylasti-konya-milletvekilinin-yorumu-bomba.jpeg

KONYA MİLLETVEKİLİ ÖZBOYACI BU YORUMU YAPTI

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, gizli protokolü alıntıladığı sosyal medyada dikkat çeken bir yorum yaptı. Özboyacı, “Kemal Bey Selvi Hanımdan müsaade alabilseymiş mutfağı da tahsis edecekmiş. Allah korumuş.” ifadelerine yer verdi.

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından ittifak arayışını genişleten Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşmüş ve bu görüşmenin ardından da Ümit Özdağ ile bir protokol imzaladığı iddia edilmişti.

CHP’Lİ ÖZTRAK YALANLAMIŞTI

Daha önce dönemin parti sözcüsü Faik Öztrak'ın yalanladığı iddia, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından doğrulanmıştı. Kılıçdaroğlu'na Millet İttifakı'nda yer alan İYİ Parti ile DEVA ve Gelecek partilerinden tepki gelmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.