Zübeyir Dursun: İnandığımız yolda yürüyoruz

Ak Parti Ereğli İlçe Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Zübeyir Dursun ''İşimizin vaktimizden çok olduğunun bilinciyle gecemizi gündüzümüze katacağız.'' dedi.

Zübeyir Dursun: İnandığımız yolda yürüyoruz

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Zübeyir Dursun bir teşekkür mesajı yayımladı. 

Başkan Dursun mesajında şunları kaydetti:

''Demokrasi şölenimize katılan ilçemizin her daim yanında olan, varlığıyla gücümüze güç katan Milletvekilimiz Sayın Halil Etyemez'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcılarımıza, İlçe koordinatörlerimize, İlçe başkanlarımıza, MHP Ereğli İlçe Başkanımıza, STK Başkanlarımıza, birlikte yol yürümekten onur duyduğum teşkilat mensuplarımıza ve delegasyonumuza sonsuz teşekkür ediyorum. 

Kongrede şahsımı AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığına seçen dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 

Üstlendiğimiz görevin sorumluluğu ve büyüklüğün farkında olarak sevdamız, aşkımız Ereğli’mize, Konya’mıza, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için dünden daha fazla çalışacağız. İşimizin vaktimizden çok olduğunun bilinciyle gecemizi gündüzümüze katacağız.

Dava ve yol arkadaşlarımızla, eskimeyen başkanlarımızla ve Yönetim kurulu üyelerimizle bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. AK davamıza baş koyan, yüreği hizmet aşkıyla çarpan AK Kadrolarımızla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemiz, milletimiz, ümmetimiz için verdiği mücadeleye omuz vereceğiz.

Râbbim, yar ve yardımcımız olsun. Bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.