1. Lig’de finalistler bugün belli olacak

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı play-off etabında finalistler, bugün oynanacak yarı final rövanş maçlarıyla ortaya çıkacak.

1. Lig’de finalistler bugün belli olacak

Adana Demirspor ve GZT Giresunspor'un doğrudan Süper Lig'e çıktığı TFF 1. Lig'de play-off'tan bir ekip daha Süper Lig vizesi alacak.

Play-off yarı final ilk maçında deplasmanda Altay'a 3-2 mağlup olan İstanbulspor, rakibiyle saat 18:00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Bu karşılaşma beın Sports Hd1’den naklen yayınlanacak.

İstanbulspor, rakibini saf dışı bıraktığı takdirde play-off'ta ilk kez finale yükselecek. Altay ise rakibini yenmesi halinde play-off'ta 3. kez finalde yer alacak.

Günün ikinci karşılaşmasında ise Samsunspor, Yeni 19 Mayıs Stadı'nda İzmir'de 1-0 mağlup olduğu Altınordu'yu konuk edecek. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği müsabaka, saat 21:00'de başlayacak. Son finalistin belli olacağı bu kritik mücadele, beın Sports Hd1’den yayınlanacak.

Samsunspor, 2013-2014 ve 2014-2015'te play-off'ta finale yükselmesine rağmen Süper Lig vizesi alamamıştı. Bu sezon ilk kez play-off'ta mücadele eden Altınordu ise 1969-70 sezonundan bu yana mücadelesini Süper Lig'den uzak sürdürüyor. TFF 1. Lig'de play-off final maçı 26 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.