1.Lig’de heyecan dorukta! İşte maç programı

Süper Lig’e çıkma hayali kuran Adana Demirspor, Giresunspor, Samsunspor, İstanbulspor ve Altay takımları bugün oynayacakları maçlardan mutlak galibiyetle ayrılma hedefinde...

1.Lig’de heyecan dorukta! İşte maç programı

Spor Toto 1. Lig'de sezonun bitmesine 3 hafta kala bugün oynanacak maçlar ile nefesler kesilecek.

1. Lig’de 9 karşılaşmanın tamamı saat 20.30'da başlayacak. Süper Lig’e çıkma hayali kuran Adana Demirspor, Giresunspor, Samsunspor, İstanbulspor ve Altay takımları bugün oynayacakları maçlardan mutlak galibiyetle ayrılma hedefinde. 

63 puanla zirvede yer alan Giresunspor, Play-Off’ta yerini kaybetmek istemeyen Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Giresunspor, bu maçı kazanarak zirvedeki yerini korumak isterken, Altınordu’nun ise kaybetmeye tahammülü yok.

Lider Giresunspor’u 2 puan gerisinde takip eden Adana Demirspor ise Play-Off şansını sürdürmek isteyen Tuzlaspor’a konuk olacak. Samet Aybaba yönetiminde müthiş bir yükseliş gösterip, son 4 maçını kazanan Adana Demirspor, rakibini yenerek Süper Lig’e bir adım daha yaklaşmak istiyor. 

Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Samsunspor ise puan cetvelinde 61 puanla 3. basamakta yer alıyor. Adana Demirspor ile aynı puana sahip Karadeniz ekibi, ligde hiçbir hedefi olmayan Boluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ertuğrul Sağlam’ın talebeleri, Bolu engelini kayıpsız geçerek geride kalan 2 haftaya moralli girmek istiyor. 

Süper Lig hattından 4 puan uzakta olan ve Osman Özköylü ile yollarını ayıran İzmir ekibi Altayspor ise düşme hattında yer alan Akhisarspor deplasmanına çıkacak. Altay, rakibini yenerek zirveden kopmamak istiyor.  57 puanlı 5. sıradaki İstanbulspor ise Play-Off umudunu kaybeden Bursaspor ile kapışacak.

İstanbulspor, rakibini yenerek Play-Off yoluna kayıpsız devam etme hedefinde.

Spor Toto 1. Lig’de Saat: 20:30’da başlayacak olan maçların programı ise şöyle:

Tuzlaspor-Adana Demirspor
Adanaspor-Ümraniyespor
Balıkesirspor-Keçiörengücü
Boluspor-Samsunspor
Akhisarspor-Altayspor
Menemenspor-Eskişehirspor
Bursaspor-İstanbulspor
Ankaraspor-Bandırmaspor
Altınorduspor-Giresunspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.