10 takım Süper Lig'de kalma mücadelesi veriyor

Süper Lig'de son haftalara girilirken 32 puana sahip 12’nci sıradaki Konyaspor’dan itibaren 10 takımın küme düşme ihtimali bulunuyor.

10 takım Süper Lig'de kalma mücadelesi veriyor

Süper Lig'de son haftalara girilirken alt sıralarda yer alan 10 takım kümede kalma mücadelesi veriyor.

Sezonun geride kalan bölümünde 60 puan toplayan Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışında büyük avantaja sahip olduğu ligde, 12’nci sırada yer alan Konyaspor’dan itibaren 10 takımın küme düşme ihtimali bulunuyor.

Süper Lig'de 32 puan toplayan Konyaspor, 31’er puana sahip Yeni Malatyaspor ve Kayserispor, 30 puana sahip Kasımpaşa, 29 puana sahip Başakşehir, 28 puana sahip Çaykur Rizespor, 26’şar puanlara sahip Ankaragücü ve Erzurumspor, 24 puana sahip Denizlispor ile 21 puana sahip Gençlerbirliği kalan haftalarda küme düşmemek için sahaya çıkacak.

3 TAKIMDAN KRİTİK GALİBİYETLER

Ligde alt sıralarda bulunan Denizlispor, Ankaragücü ve Kayserispor rakipleri karşısında önemli galibiyetlere imza attı. Denizlispor kendi sahasında Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup ederken, Karagümrük’e konuk olan Ankaragücü sahadan 1-0’lık sonuçla ayrıldı. Hatay deplasmanına çıkan Kayserispor ise rakibini 3-1 yendi. Her üç takım da aldıkları bu önemli galibiyetlerle ligde kalma umutlarını artırdı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.