16 yaşındaki genç futbolcu Konyaspor tarihine geçti

Türkiye Kupası 4.tur Manisa FK karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna giren 16 yaşındaki Ahmet Karademir Konyaspor Kulüp tarihinde resmi müsabakalarda forma giyen en genç oyuncu oldu.

16 yaşındaki genç futbolcu Konyaspor tarihine geçti

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında İttifak Holding Konyaspor ile Manisa Futbol Kulübü Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşılaştı. Yeşil beyazlılar karşılaşmadan 7-0 galip ayrılarak tur atladı.

KONYASPOR TARİHİNE GEÇTİ 

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren 16 yaşındaki Ahmet Karademir Konyaspor Kulüp tarihinde resmi müsabakalarda forma giyen en genç oyuncu oldu.

20201126-2-45567385-60105608-web.jpg

''HEYECANDAN YERİMDE DURAMADIM''

Ahmet Karademir maç sonrası yaptığı açıklamada “Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Böylesine bir günde forma giydiğim için ayrıca mutlu olduğumu söylemek isterim” dedi.

Ahmet Karademir açıklamalarına şöyle devam etti:

“İlk yarıda abilerim farkı açmaya başlayınca heyecandan yerimde duramadım. Hocamın bizlere şans vereceğini biliyordum. Sağ olsun İsmail Hocam ve Konyaspor’um bana bu akşam hiç unutamayacağım bir gece yaşattı. Diğer taraftan bize bu fırsat sunuluyorsa sadece oynamakla kalmayıp takımımıza verdiğimiz katkıyı artırmak zorundayız. Burada başkanımız, hocalarımız, abilerimiz bize çok yardımcı oluyorlar. İnşallah bunların karşılığını sahada verebilmek ve bize inananları mahcup etmemek için daha çok çalışacağız.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.