1922 Konyaspor Başkanı umutlu konuştu

1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay, yeni sezon öncesi takımın son durumu ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

1922 Konyaspor Başkanı umutlu konuştu

Afyon kampını noktalayan ve 3 gün izin yaptıktan sonra çalışmalarını kaldığı yerden sürdürecek olan 1922 Konyaspor’da Başkan Zahir Renklibay, takımın son durumunu değerlendirdi.

ÇALIŞMALAR PAZAR GÜNÜ DEVAM EDECEK

Lige hazır bir şekilde girmek istediklerini ifade eden Renklibay, “13 Temmuz’da takımı toplamıştık. 1. etap çalışmalarımızı Konya’da tamamladıktan sonra 2. etap çalışmalarını Afyon’da 15 günlük bir kampta gerçekleşti. Konya’ya döndüler. 3 gün takıma izin verdik. 21 Ağustos Pazar günü takımı tekrar toplayacağız. Pazartesi’den itibaren çalışmalarımız tekrar Konya’da başlayıp lige hazır bir vaziyete gelmek istiyoruz” dedi.

“OYUNCULARIMIZIN ÇOĞUNLUĞU ALTYAPIDAN”

Başkan Renklibay, takımın genelde altyapıdan oluştuğunu ve 16 genci akademiden aldıklarını belirterek, “Bunlardan 3 tanesini rezerv lig kurulunca tekrar geri göndermek durumunda kaldık” şeklinde konuştu.

“TEKRAR 2. LİG’E NEDEN ÇIKMAYALIM”

Dış transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirten Naci Renklibay, açıklamasının devamında şunları söyledi: “2 tane eksik bölgemiz var. Oraları tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah oraları da hallettikten sonra, tam takım halinde lige hazırız diyebilirim. 1922 Konyaspor’un 1. hedefi Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek. İkincisi de Konyaspor’a oyuncu kazandırmak olacaktır. Geçen sene Mehmet Ali ve Adem’i gönderdik. İnşallah bu sene de bir veya birden fazla oyuncuyu Konyaspor’a kazandırmak istiyoruz. Geçen sene bizi üzen taraf takımın 2. Lig’den 3. Lig’e düşmesi oldu. İnşallah bu genç çocuklar birliktelik sağlarlarsa tekrar 2. Lig’e neden çıkmayalım. O azim var, o heves var çocuklarda. Yukarıyı kovalayacağız kesinlikle. Hazırlık maçları çok ölçü olmaz. Önemli olan çocukların ligde gösterecekleri performans. Birliktelik halinde olan takım olgusunu yaratabilirsek o zaman bu çocuklar çok büyük işler başarır diye düşünüyorum.”

6fc42b17-b66c-4d57-bf7f-11249285968c.jpg

Haber Dairesi / Doğukan AKBIYIK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.