1922 Konyaspor bir var bir yok!

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 9. hafta maçında sahasında 52 Orduspor'a 3-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar bu sonucun ardından 10 puanda kalırken, Karadeniz ekibi 2 hafta sonra kazanarak puanını 16'ya yükseltti.

1922 Konyaspor bir var bir yok!

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 9. hafta maçında sahasında 52 Orduspor'a 3-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar bu sonucun ardından 1 puanda kalırken, Karadeniz ekibi 2 hafta sonra kazanarak puanını 16'ya yükseltti.

3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren pilot takım, Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı'nda oynanan maçta 52 Orduspor'u konuk etti.

Ali Rıza Kırmızıtaş, Cihat Aktaş, Murat Karadeniz, Yaşar Kavas, Erkan Sasa, Kaan Mert
Nasırcılar, Hüseyin Biber, Hüseyin Mert Uyanıker, Seyit Mehmet Söğüt, İsmail Can
Çavuşluk ve Seçim Can Koç 11’i ile mücadeleye başlayan Yeşil beyazlı ekip, maçın 7. dakikasında Samet Cantürk, 21. dakikada da Sefa Durmuş’un golleri ile sarsılırken, 39'da Seyit Mehmet Sögüt'ün kaydettiği golle umutlandı.

Konuk ekip ilk yarıyı 2-1 önde tamamlarken, 49. dakikada Batuhan Er'in penaltı golüyle farkı yeniden 2 sayıya getirdi.

Maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında baskı kurmakta zorlanan pilot takım 90 dakika sonunda sahadan boynu büyük ayrıldı.

Pilot takım ligin 10. haftasında 6 Kasım Pazar günü saat 14:00'te deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. ile karşı karşıya gelecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.