1922 Konyaspor savunma-hücum çalıştı

Lig hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Yeşil-beyazlılar bugün yapılan antrenmanda savunma-hücum organizasyonu çalıştı.

1922 Konyaspor savunma-hücum çalıştı

Türkiye 2.Futbol Ligi’nde mücadele verecek olan 1922 Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları yoğun tempoda sürüyor. Günde çift antrenmanla lige hazırlanan Yeşil-Beyazlılar bugün yapılan antrenmanda savuma-hücum organizasyonu çalıştı.

Teknik Direktör Hakan Ünal yönetiminde Tatlıcak Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma  hareketleri ile başlarken, 5’e 2 ve topla oyun ile devam etti. Günün tek antrenmanı savunma-hücum organizasyonu ve gol çalışmasının ardından gruplar halinde oynanan ayak tenisi ile sona erdi.1922 Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yeşil-Beyazlı ekibin kulüp başkanı Zahir Renklibay, lig hazırlıklarının yoğun tempoda sürdüğünü belirterek “ Sezon hazırlıklarımız sürüyor. Takımda moraller yüksek. Eksiklerimiz var, ama bunları da sezonun başlayacağı tarihe kadar giderip lige sorunsuz başlayacağız”diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.