1922 Konyaspor tur için sahaya çıkacak

1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda bugün sahasında Alanya Kestelspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabakayı kazanacak takım adını 2’inci tura yazdıracak.

1922 Konyaspor tur için sahaya çıkacak

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu ilk maçında bugün Alanya Kestelspor karşı karşıya gelecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak mücadele Konya’da oynanacak.

Pilot takım 1922 Konyaspor’un Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda saat 15:00’te Alanya Kestelspor ile oynayacağı karşılaşmayı FIFA kokartlı Neslihan Muratdağı yönetecek. İstanbul Bölgesi hakemi Muratdağı’nın yardımcılıklarını Berkay Salman ve Uğur Aydoğdu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Yusuf Ziya Gündüz olacak.

Pilot takım, ligde sezonun ilk 2 haftasında 4 puan toplarken, kalesinde de gol görmedi. Akdeniz ekibi ise 2 maçını da galibiyetle kapattı.

Çağdaş Çankaya idaresindeki 1922 Konyaspor, kendisi gibi 3. Lig’de mücadele eden Alanya Kestelspor’u yenerek 2’inci tura adını yazdırmak amacında.

Yavru Kartal, kupa maçının ardından 18 Eylül Pazar günü saat 15.30’da 3. Hafta maçında İzmir temsilcisi Karşıya’yı konuk edecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.