1922 Konyaspor zirvede yara aldı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, sahasında Karşıyaka’ya 3-1 mağlup oldu. Pilot takımdan iki oyuncu ikinci yarıda kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

1922 Konyaspor zirvede yara aldı

Sezona 2 maçta 4 puanla başlayan, kupada da tur atlayıp moral bulan 1922 Konyaspor, sahasında İzmir temsilcisi Karşıyaka’ya 3-1 yenilerek zirve yarışında yara aldı.Pilot takımdan iki oyuncu ikinci yarıda kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan ve Alkan Parsak’ın yönettiği mücadelede her iki ekibin de gol çabaları sonuç vermeyince ilk yarı golsüz tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan konuk Karşıyaka 54. Dakikada Onur Kolay’ın golüyle öne geçerken, 74. dakikada 1922 Konyaspor’dan Murat Karadeniz kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 2 dakika sonrası da konuk ekip Emre Gemici ile farkı 2’ye çıkardı. Maçın son bölümlerinde Yavru Kartal’dan Hüseyin Mert Uyanıker ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırılırken, 1 dakika sonrası Karşıyaka yine Onur Kolay’ın golüyle 3-0 öne geçti. 1922 Konyaspor’un teselli golünü uzatmada Seçim Can Koç kaydetti.

Bu sonucun ardından Yavru Kartal 4 puanda kalırken, İzmir ekibi Karşıyaka ise puanını 6’ya yükselterek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.