1922 Konyaspor'a evinde son dakika şoku! Kupaya veda etti

1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda sahasında Karaköprü Belediyespor’a 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

1922 Konyaspor'a evinde son dakika şoku! Kupaya veda etti

1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda sahasında Karaköprü Belediyespor’a 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta oynadığı 4 maçta 4 puan toplayan Çağdaş Çankaya idaresindeki pilot takım, kupada kendi grubunda yer alan Karaköprü Belediyespor ile Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Yeşil Beyazlılar, Şanlıurfa temsilcisi karşısına Ali Rıza Kırmızıtaş, Bartu Baladın, İzzet Karaboğa, Emre Pehlivan, İsmail Cem Kara, Buğra Çolak, Hüseyin Mert Uyanıker, Cihat Aktaş, İsmail Bozkurt, Erkan Sasa ve Abdulsamet Kaya’dan oluşan ilk 11 ile çıktı.

Maçın 17. dakikasında kanat oyuncusu M.Burak Taşdemir’in kaydettiği golle konuk ekip 1-0 öne geçerken, pilot takımın oyuna denge getirme çabaları sonuç vermedi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Teknik direktör Çağdaş Çankaya, ikinci yarıda Bartu’nun yerine Hüseyin Biber’i oyuna dahil ederken, kısa süre sonra Buğra, Abdulsamet ve İzzet’i oyundan alarak yerlerine Seçim Can, İsmail Can ve Ali Karakaya’yı sahaya sürdü. İlerleyen dakikalarda da İsmail Cem’in yerine Oğuzhan oyuna girdi.

Yeşil Beyazlılar 75. dakikada İsmail Bozkurt’un golüyle umutlansa da Selim Şahin’in son dakika golüyle kupaya veda etti.

1922 Konyaspor, 1. Eleme Turu’nda rakibi Alanya Kestelspor’u uzatma devresinde Seçim Can ve Oğuzhan Şahin’in golleriyle 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükselmişti.

1922-konyaspora-evinde-son-dakika-soku-kupaya-veda-etti.jpg

1922-konyaspora-evinde-son-dakika-soku-kupaya-veda-etti-001.jpg

1922-konyaspora-evinde-son-dakika-soku-kupaya-veda-etti-002.jpg

1922-konyaspora-evinde-son-dakika-soku-kupaya-veda-etti-003.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.